Красивата вдовица на Шарлопов чукна 44 по-секси от всякога – по къса нощничка в леглото (Снимки):

За мнозина тя все още е “ вдовицата на Шарлопов „, въпреки че Бояна Шарлопова извървя дълъг път след кончината на съпруга си и успя да се промени до неузнаваемост. Почитателите ѝ са на мнение, че в момента дамата е в пъти по-красива и сексапилна от преди, а начинът, по който Бояна посрещна рождения си ден , ги остави без дъх.

Шарлопова навърши 44 , а изненадите за рождения й д завариха по дантелена пижамка и в леглото, предават от .

Минути след полунощ рожденичката е била сюрпризирана от домашно приготвена торта от децата ѝ, декорирана със свещи с цифрата 44, на колкото Шарлопова става.

Сладката изненада обаче изглежда е заварила неподготвена бизнесдамата. Или пък фотографката не ѝ е оставила време да се преоблече. На снимката си с тортата красивата Бояна е с черната си сатенена пижама от две части – потник с изрязано деколте и къси гащета.

Бояна Шарлопова рожден ден

Изненадите са продължили и след поднасянето на тортата. Приятелките на рожденичката й подготвили видео с пожелания, а емоционалните моменти на таблета си тя проследи директно в спалнята си.

Шарлопова спалня

„Едно прекрасно начало на 44-тия ми рожден ден! Имам най-прекрасните деца! Обичам ви! Благодаря за уникалната изненада, с която ме стоплихте и ме направихте изключително щастлива и специална. И благодаря на всички приятели участници в нея! Не бях чувала толкова добри думи за себе си! Какво друго му трябва на човек от здраве, семейство, любов и истински приятели!“, сподели щастливата рожденичка