Минус 10 килограма: тези шарки на дрехите ще скрият всички недостатъци на фигурата

Предлагаме селекция от летни рокли и панталони, с които определено няма да се притеснявате за външния си вид.

Много жени не знаят, че при избора на дрехи е важно да се съобразявате не само с цвета и стила.  Шарките върху плата са от голямо значение. Има рисунки и щампи, които могат визуално да намалят формите

. С тях ще изглеждате с 10 килограма по-малко . 

Малки точки

Класическият принт всъщност е много полезен за скриване на излишните килограми. Важно е да запомните, че само малките точки визуално намаляват размерите. Голямите щампи, напротив, ще ви направи визуално по-големи и затова определено трябва да се откажете от тях.

дрехи на точки

За лятото можете да изберете роби и широки рокли, изработени от плат с шарка на малки точки. Също така не забравяйте, че този принт изглежда добре и на панталон. Не забравяйте да акцентирате върху талията или над нея, за да изглеждате още по-стройни.

Флорални мотиви

Този принт не излиза от мода вече няколко сезона. Някои жени обаче се страхуват от „цветни“ дрехи, погрешно смятайки, че такъв модел ще добави излишни килограми. Всъщност малките цветя на роклите подчертават красотата и скриват всичко, което искате да скриете.

дрехи флорален принт

Ако предпочитате панталони, заложете на леки материи и по-големи флорални мотиви. Широките панталони с този принт трябва да се комбинират с неутрален топ, например със светла тениска.

Вертикални ивици

Златна класика – всички знаят, че райето издължава силуета и визуално го изпъва. Въпреки това, не всички жени избират такъв модел, страхувайки се, че ще изглеждат банално. За щастие сега можете да изберете много ярки и необичайни опции, с които определено ще забравите за комплексите.

дрехи на райе

Ивиците на роклите и туниките може да бъдат цветни, тесни, широки, сбити или възможно най-„крещящи“. Този принт е подходящ и за панталони. Обърнете внимание само на факта, че широките ленти „обичат“ акцента върху деколтето, а тесните райета стоят страхотно на по-затворени дрехи.