Как изглеждат нокти с дължина 55 см: Жена ги отглежда вече 40 години! СНИМКИ

Всяко момиче поне веднъж в живота си е носило дълги нокти . Но колко дълго е продължил ентусиазмът ви и колко дълги нокти сте успели да си „отгледате“?

Но Лара Дръмонд издържа цели 40 години и отгледа ноктите си до невероятната дължина от 55 сантиметра ! Дамата ги нарича свои деца и уверява, че е похарчила 10 хиляди паунда за отглеждането им. Освен това на най-дългия нокът от всички Лара е дала и име. Жената галено нарича „гвоздея“ мис Отношение.

жена дълги нокти
Лара Дръмонд

снимка
Социална медия

Любовта на Лара към невероятно дългите нокти започва в детството, когато за първи път вижда със собствените си очи собственичката на дълъг маникюр. Но желанието на Дръмонд сама да отгледа такова великолепие се срива от навика да гризе ноктите си: „Когато бях малка, гризях кожичките си до кръв. Но с решителността и подкрепата на семейството ми успях да се откажа от навика.“

Сега Лара е истински гуру в грижата за ноктите. Тя редовно прави маникюр и, разбира се, внимателно следи ежедневната грижа за ноктите и кожата на ръцете си. Дръмонд казва, че посещението при маникюрист й отнема цял ден. Според Лара средното третиране на нейните нокти продължава поне осем часа.

Тя неизменно доверява своите „деца“ само на един специалист – Мария Ортис, която не само внимателно оформя огромните нокти, но и винаги предлага ярък и стилен дизайн за изисканата си клиентка.

нокти дълги 55 см
Лара Дръмонд

снимка
Социална медия

Въпреки изключителната дължина на ноктите, Лара не отказва да върши домакинска работа и дори да работи като бавачка. През годините жената е свикнала да използва домакински предмети, да чисти и да готви. Казва, че с лекота връзва връзките на обувките си и пише на клавиатурата.

жена с огромни нокти
Лара Дръмонд

снимка
Социална медия

За Дръмонд е важно да бъдеш себе си и да не се срамуваш да изразяваш себе си. Лара редовно среща хейтъри, които я приемат за градската „луда“ и й се подиграват обидно. Жената отбелязва, че дългите нокти са неразделна част от нейния образ: „Аз съм това, което съм. Не ме е срам. Ако счупя нокът, който не може да се оправи, ще се почувствам като сираче „