От 19 март започва МОЩЕН период на голямо богатство за тези ТРИ зодии! Съдбата им готви финансов успех и силен късмет!!

На 19 март започва транзитът на Меркурий през огнения знак Овен. Астролозите смятат, че това ще е доста добро време за интелектуална, финансова и физическа активност.

Меркурий ще бъде подпомаган от Венера в Телец , което върви добре с тази планета. Това означава, че всички трябва да предприемем действия.

 Първото, универсално и най-важно правило за всички хора през този период е да бъдат активни. Финансовата сфера трябва да процъфтява, тъй като Меркурий в Овен се чувства много, много спокоен.

Овен

Финансовият живот на Овните ще се обърне в нова посока, както и в други области. Меркурий е планетата на комуникацията и ефективното взаимодействие между хората. Овните ще трябва да бъдат активни в любовната сфера. Те ще могат да получат това, за което мечтаят, но само ако покажат твърдост на духа, останат честни и се опитат да станат по-добри. Хората наоколо ще забележат положителните трансформации на тези хора.

Телец

Телецът има идеално време за финансова дейност, пътуване. Можете спокойно да харчите пари за промяна на обстановката. Новите хобита и интереси също ще бъдат от полза. Те ще имат много случаен късмет в бизнеса, както и непланирани постъпления на средства. За такива периоди казват: „Съдбата стреля рядко, но точно“. Това е добър период за смяна на работа, откриване на нов бизнес.

Близнаци

В този кратък, но благоприятен за Близнаците период всичко ще върви по закона на заместването. Ако тези хора искат нещо ново, ще трябва да се отърват от всичко старо, без да съжаляват. Работи не само в материалния план, но и в духовния. Ако искате да се влюбите, трябва да се откажете от минали връзки и да спрете да живеете във вчера. Всичко е в ръцете на тези хора, защото Меркурий е техният основен покровител.

Рак

Напоследък Раците може да се страхуват от повторение на горчиви преживявания от миналото, но Меркурий няма да позволи да се случи нещо лошо. За да направят това, астролозите съветват да поддържат своя оптимизъм, като общуват повече с тези, които излъчват доброта и могат да осигурят психологическа подкрепа. Всичко зависи от Раците и тяхната мотивация, настроение.

лъв

Около Лъв ще се натрупа положителна енергия, така че хората най-вероятно ще започнат да се обръщат към тях. Това е добра новина за тези, които заемат високи позиции и имат много подчинени. Много обещаващо време започва работа върху себе си и придобиване на нови знания. Лъвовете по това време ще получат мощен прилив на сила и желание да станат по-успешни, да победят враговете си и да изтръгнат победата.

Дева

За да могат Девите да взаимодействат правилно с Меркурий, е важно да действат, и то възможно най-активно. Астролозите вярват, че успехът ще дойде не от умереност, а от излишък. Разбира се, определено не си струва да работите до преумора. Трябва да намерите време за почивка, но безделието ще ви причини големи неприятности. Също така е важно да помагате на близки хора, но без излишен алтруизъм. На първо място трябва да помните за вашите дела и проекти.

Везни

Везните няма да се намесят с малко скромност. Ако тези хора искат да постигнат големи висоти в бизнеса и любовта, тогава ще трябва да бъдат по-скромни, а също и по-малко вероятно да говорят за своите планове и цели на другите. Астролозите също препоръчват да не се опитвате да седнете на два стола през тези две седмици. Това може да доведе до това, че Везните не получават абсолютно нищо. Ще трябва да наблегнете или на работата, или на любовта и общуването.

скорпион

За да може Меркурий да подкрепя по-често Скорпионите, тези хора трябва да се освободят от своя консерватизъм – поне за това кратко време. Няма нужда да показвате на хората около вас желанието си за стереотипно мислене. В противен случай можете да загубите подкрепата на колеги и познати. Това е идеалният момент за намиране на компромиси. Никой не трябва да поставя ултиматуми в този момент. Новите врагове вече са безполезни.

Стрелец

Меркурий ще подчертае всички най-важни достойнства на Стрелец. За тях това време ще бъде много благоприятно. Страхотно оръжие в борбата за място под слънцето за Стрелците ще бъде способността им да „четат“ хората. Докато Меркурий е силен в Овен, тази способност ще стане много по-полезна. Трябва да го използвате, за да успеете в бизнеса, любовта и в други области на живота. Ще бъдат много активни и изпълнени със събития две седмици.

Козирог

Козирозите трябва да общуват възможно най-малко с хора, които обичат да прехвърлят отговорността върху другите. Докато Меркурий е силен, взаимодействието с такива личности може да отмени неговото положително влияние. Козирозите трябва да продължат напред и да решат всичките си проблеми сами. Тази планета ще изостри интелектуалната сила на Козирозите, а Венера ще даде физическа издръжливост.

Водолей

Водолеите в периода на силен Меркурий, астролозите съветват философско отношение към проблемите. Не се укорявайте, ако нещо се обърка. Тези две седмици са чудесни за укрепване на семейните връзки, създаване на нови запознанства, флирт, както и опити за установяване на комуникация с роднини. През този период Водолеите трябва да са близо до оптимистични хора.

Риба

Най-много късмет Рибите ще имат в любовната сфера. Меркурий ще ви помогне да разберете какъв подход е необходим към конкретен човек. Астролозите силно съветват Рибите да не се страхуват да бъдат или да изглеждат уязвими. Желанието да изглеждат силни и смели може да доведе Рибите до факта, че хората ще започнат да им вярват по-малко, а в такива периоди като този доверието на другите е един от основните фактори за успешно взаимодействие.