Албена Михова каза цялата истина за Галена – направо я срази!

Нерядко се е случвало да ставаме свидетели на ненавист между родните изпълнители или дори – открита война. Сега опит да бъде предизвикана такава между актрисата Албена Михова и Галена бе париран фино от Михова, която буквално срази фолкпевицата с това, което каза по неин адрес наскоро – в подкаста „Не съм такъв човек“. 

Припомняме, че забавната актриса взе участие в един от последните клипове на фолк звездата “ Welcome to Bulgaria „, където го играе нейна майка .

Това отприщи голяма вълна от коментари, че изпълнителката е изложила брутално Михова, тъй като и двете са на почти една и съща възраст, а я кара да го играе като нейна майка.

Оказа се, че Михова не намира участието си в клипа за унизително, не може да се съгласи с хейтърските коментари. Нещо повече, останала е с много добри впечатления от Галена и даде много висока оценка за работата й като актриса във въпросното видео. 

Албена Михова

„Галена е много готина, много красива. Това ми направи впечатление. Голяма сладурка и много артистична. Тя може да играе съвсем спокойно в някой филм с готина роля“, категорична е тя. 

Все пак Албена не крие, че не слуша попфолк, макар да има приятелски отношения с доста от представителите на този жанр. Тя не крие, че с Азис, Бони и Рени е в много добри отношения, нищо че не харесва творчеството им.