Ретроградният Меркурий ще донесе любов и щастие на четири зодии – очакват ги романтика и страстни приключения:

Ретроградният Меркурий е активен от 10 септември и ще продължи до 2 октомври. Докато за някои този период е истинско влакче в увеселителен парк, за други е прекрасен период, озарен от емоции.

Според астролозите ретроградният Меркурий ще донесе късмет в любовта на четири зодии – проверете дали сте сред тях.

любов на залез

Телец

Ретрограден Меркурий ще активира вашия дом на любовта и романтиката.

 Вероятно е някой, когото сте обичали много в миналото, да се появи отново в живота ви. Ще разберете, че чувствата не са изчезнали и че все още има голяма страст между вас.

В допълнение към това любовно приключение може да искате да излезете от зоната си на комфорт и да се отдадете на някои нови неща.

влюбена двойка

Близнаци

Меркурий е управляващата планета на Близнаци, така че следващите няколко седмици ще засегнат този знак много повече от другите, особено в областта на романтиката. Сега най-накрая ще можете открито да признаете чувствата си и да покажете, че ви е грижа, а след това да оставите нещата да се развият.

Не бързайте да се обвързвате, забавлявайте се, докато можете.

прегръдка

Дева

Тъй като този знак се управлява от Меркурий, ретроградният му период ще бъде много по-личен за Девите. Тези, които имат връзка, ще се замислят дали има нещо в отношенията с партньора, което биха искали да променят, как да издигнат връзката на по-високо ниво.

Необвързаните ще направят първата крачка към човека, когото харесват. Докоснете се до енергията на Меркурий и запишете вашите любовни желания.

Водолей

Ако на някого му е писано да се забавлява този сезон, то това сте вие! Ретрограден Меркурий активира вашия осми дом, като ви дава много възможности да отидете на приключения с партньора си. Не се страхувайте да поемете инициативата и да покажете на партньора си какво точно искате.