Дневен хороскоп за 26 ноември-Овен-Небивал успех, Рак-Добра новина, свързана с финансовото ви положение.

Денят ще е много силен! Очаквайте неочакваното! Може да имате много добри и не толкова добри изненади, които ще ви държат в напрежение или добро настроение. Струва си да спрете за малко и да се огледате около себе си, за да видите не пропускате ли нещо, което не сте забелязвали досега, а то всъщност е много важно!

Овен

Това е ден, в който да заложите на романтичния подход в отношенията ви.

Бъдете сигурни, че ви очаква небивал успех.

Телец

Днес ще може да си отдъхнете.

Голямо предизвикателство ще остане зад гърба ви. Дайте си необходимото време почивка.

Близнаци

Днес ще имате нужда от повече увереност. Не очаквайте тя да дойде от другите – ще трябва да си я набавите сами!

Рак

Очаква ви добра новина, свързана с финансовото ви положение. Ако сте семейни не се колебайте да изпълните отдавна планирани покупки.

Лъв

Това е подходящ ден за приключването на досадни дейности, за които все не ви е оставало време. 

Дева

През този ден не се колебайте да изразите мнение, което се различава от това на останалите. Вашата смелост ще ви спечели много приятели.

Везни

Този четвъртък не бързайте и не се борете за първото място. Сега за вас ще е по-изгодно да оставите някой друг да поеме щафетата.

Скорпион

През този ден е добре да обсъдите плановете си с вашия партньор, ако те касаят семейните ви дела. Не правете нищо на своя глава. 

Стрелец

През този ден ще трябва да се решите на смела стъпка, която планирате отдавна. Нямате представа какво облекчение ще почувствате. 

Козирог 

През този ден не забравяйте за вашите стари приятели, които са ви помогнали в тежък момент. Сега е ваш ред да отвърнете на жеста.

Водолей

През този ден не оставайте длъжни, ако срещу вас се посипят неоправдани обвинения. Противодействайте активно, но и интелигентно.

Риби

През този ден ще се докоснете до нещо красиво. Ако отдавна не сте ходили на театър или на концерт – планирайте по-често посещението на тези мероприятия.