Ето къде и кога ще са следващите удари на Русия в Украйна КАРТА

Украинският астролог Дмитрий Уран направи хороскоп за Украйна за близко бъдеще и установи кои градове са в сериозна опасност.

Според него в нощта на 24 срещу 25 май планетата Марс премина в зодия Овен. Там ще е до 5 юли, където Марс е необичайно силен. 

По думите му Богът на войната влиза в „къщата си“ и придобива допълнителна енергия.

Когато се премести в Овен, Марс ще се свърже с Луната и Юпитер.

„Такова тройна връзка на планетите в началото на Овен ще има сериозни военни и политически последици, ще има и голям брой цивилни и военни жертви. 

Очаква се и високи политически скандали, обвинения, панически настроения. 

Аспектът на съвпадът на Марс и Юпитер (около 29 май) винаги значително увеличава интензивността на военните действия и скоростта на настъпленията“, заяви Уран, цитиран от УНИАН.

Той добави, че преди всичко могат да пострадат градове като Бахмут, Соледар, Северск, както и всички градове от Северодонецк до Краматорск.

„Марс – Богът на войната, ще изпрати цялата си разрушителна сила, което е много опасно, особено за украинските военни. Географска дължина 38 градуса, до 5 юли, е критична линия за Украйна“, пише Уран.

Също така, според него, Богът на войната може да окървави Золотое, Горское, Камишеваха, Врубовка, Боровское, Северодонецк, Лисичанск и най-близките села.

„Луната в астрологията се свързва със земни площи и хора, затова този аспект говори за голямата опасност, надвиснала над посочените населени места и хората, останали там, ще има много жертви. 

Незабавна евакуация на всички хора от тези населени места поражда вероятност от временна загуба на тези селища от страна на Украйна през следващите месец и половина е много, много голяма“, обобщи експертът.

припомня, че освен това .

Превод и редакция: