bTV нанесе жесток удар на Богданска

Александра Богданска окончателно изхвърча от Би Ти Ви две години след като започна работа там. Бившата жена на Даниел Петканов в продължение на два тв сезона беше лице на интернет рубриката на „Гласът на България”, в която показваше какво се случва зад кулисите на музикалното шоу. След като обаче се разведе с водещия на „България търси талант”, я смениха с певицата Прея, предава „ХотАрена“.

Откакто не са двойка, Алекс и Дани явно не могат не само да живеят под един покрив, но и да делят един и същи офис.

Вероятно затова се е наложило единият от двамата да се сбогува с работата си в bTV.

Телевизията е предпочела да продължи да ползва услугите на Даниел, а на бившата му половинка – да покаже вратата. Петканов остава водещ на „България търси талант”, но жена му вече не работи в „Гласът на България”.

Решението в известен смисъл е несправедливо спрямо Богданска, но преди две години тя се намърда в Би Ти Ви именно благодарение на позициите на мъжа си там. След като Дани стана лице на „Талантите”, Александра започна да се върти в телевизията, уж за да се среща с него. По този начин постепенно се е сближила с голяма част от екипа, както и с хора, които работят зад кадър в двете предавания.

Говори се, че целта й е била да получи работа в „Талантите” заедно с Дани, но от bTV са решили да я препратят към „Гласът”, за да замажат биещите на очи роднински връзки между лицата си. В „Талантите” вече имаше майка и син – Катето Евро от журито и водещият Сашо Кадиев. Ако бяха назначили и двама съпрузи в шоуто, нямаше да има начин да спрат обвиненията в шуробаджанащина.

Специално за Алекс бе създадена интернет рубрика към музикалното състезание – „Гласът зад кадър”. Тя я водеше в продължение на две години – до развода с Дани тази пролет. Телевизията вече е намерила заместница на Богданска, която ще поеме работата й от новия тв сезон. Това е Прея. Шоколадовата певица е сред любимите лица на bTV.

Години наред тя бе чест гост в „Преди обед”, след това стана певица в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, измествайки първоначално назначената си колежка Цветелина Веселинова. Сега застава и на мястото на Алекс, което ще съвместява с работата при гръка.