Големият кап. Петко Войвода изригна: Не одобрявам политиката на ЕС! Те унищожават християнските и човешките ценности

Големият Васил Михайлов не се бои да говори открито!

Той е обичан от всички българи. Той е Васил Михайлов, когото мнозина още наричан Петко Войвода. И има защо… Актьорът за пореден път доказа, че прилича на героя си по това, че винаги е директен, откровен и честен. Без значение дали истината, която ще каже, ще бъде угодна някому, или не.

Михайлов не се бои да говори открито и да заяви, че не вярва и не харесва Европейския съюз. И ако трябваше да питат него, отдавна да сме се откъснали от него – ако не изцяло, то със сигурност от порочните му неща.

„Казвал съм го и преди, казвам го пак и ще го повтарям, колкото е нужно. Не ми харесва това, което се прави в ЕС от години. Не одобрявам политиката на унищожение на стойностното и традициите, на чисто човешките и християнски ценности – при това те се погубват с дива агресия“, смята Васил Михайлов.

Актьорът не пропусна и родната действителност като призна, че е отвратен от опорочаването и корумпирането на всичко – от най-долния до най-горния етаж на властта.

„Преди така наречената демокрация, имахме малко закони, но бяха работещи, спазваха се. Имаше контрол и правила, а сега е дъно, тотално дъно във всичко и ме боли да го кажа, но е така.

У нас сега всеки чиновник предпочита да вземе подкуп и да си затвори очите, да заобиколи закона. Подиграват се дори със законите, а това означава, че по-зле от това няма накъде. Винаги съм вярвал и съм бил оптимист за бъдещето, но вече не знам. Мълча!“, огорчен е големият Васил Михайлов.

Източник: Портал 21