Посочиха точната дата на смъртта на Путин: Умира на 23 май, но… ВИДЕО

Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир Путин ще започне да се влошава. Такава прогноза направи руският философ и окултист Андрей Космач в интервю с правозащитника Марк Фейгин.

В същото време експертът е сигурен, че здравословното състояние на Путин ще се влоши значително, но преврат в Руската федерация няма да има.

През август ще започне силно влошаване на здравето на руския президент, което се потвърждава от много фактори, включително неговата натална карта и т. нар. слънчев хороскоп. 

Факт е, че дори знаем минутата на раждането на Путин, която е много рядко. 

А от август до края на октомври започва процесът на напускане му от власт. Де юре той ще остане президент и де факто цялата власт ще премине в ръцете на т.нар. колективно управление орган, който можем да наречем Държавен съвет, който, между другото, също е включен в Конституцията на Русия – той присъства там“, отбеляза Космач, цитиран от УНИАН.

Той не е сигурен, че това събитие ще стане публично известно, но както обикновено властите в Москва ще се опитат да го скрият.

„Толкова много експерти и анализатори смятат, че някакъв дворцов преврат е възможен в Русия, но, знаете ли, за съжаление, тези експерти и анализатори бъркат. Знаете ли, просто няма кой да го направи, този преврат. Ще обясня защо.

Всички служители, всички олигарси и всички служители по сигурността са дървени войници на Oorfene Juice, където самият руски суверен е действал като Oorfene Juice – това са неговите деца, това са неговите творения, които са създадени от него по негово подобие и образ. Предани са му. Но тяхната преданост се основава само на едно нещо – страх и нищо друго“, каза Космач.

По думите му след пролетното затъмнение през 2023 г., пълното слънчево затъмнение на 20 април 2023 г. и полусяното лунно затъмнение на 5 май 2023 г. „животът на руския президент ще приключи“.

Днес можем с увереност да заявим, че 98,5% от това (смъртта на Путин) ще се случи на 23 май. И остават само 1,5%, че тази агония ще се проточи до 23 август“, сигурен е философът.

„Вселената, Висшият разум, Господ или там както го наричат неслучайно избраха руския президент за „архитект на хаоса“. Защото кой, ако не той, е способен да унищожи това, което преди изглеждаше фундаментално и непоклатими и обединяващи онези, които преди се смятаха за априори невъзможни за обединение…“, обобщи окултистът.

Струва си да се отбележи, че според Космач тази прогноза е направена от трите най-добри светила в света в областта на светската астрология – област на астрологията, която изучава исторически и културни тенденции, съдбата на нациите и големи групи хора, метеорологични условия и земетресения и други важни световни събития.

Превод и редакция:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ