Луна получи доста вулгарно предложение за секс, на което реши да…. СНИМКА 18+

Късметът на фолкпевицата Луна може да се усмихне в любовен план, ако наистина е такава тигрица в леглото, за каквато се представя в публичното пространство. 

Ретро чалга звездата получи доста вулгарно предложение за секс в Инстраграм, но изглежда няма против то да стои на стената й. Явно е поласкана от откровението на човек с доста мръснишки никнейм. 

Изпълнителката на „Бягайте крачета“ отправи специални благодарности към своите последователи в социалната мрежа за хубавите думи, които пишат към нея.

Сред тези коментари съзряхме и доста пикантен, който гласи директното: „Искам да те любя“, а авторът е прибавил и няколко сърчица към желанието си. 

За разлика от колежките си в бранша, Луна не е премахнала поста, но не го е и коментирала. Не знаем дали между двамата не се води тайна кореспондения за обсъждане на подробностите. 

Факт е, че Луна крие истинските си години, но продължава да впечатлява със стегнато тяло, което буди възхищение и сред младите й колежки. Чалга звездата от години спазва строг хранителен режим, а междувремнно призна, че си е махала и плаващите ребра, за да има тънка талия./