Емо Чолаков за „Ергенът“: Пошло, отвратително! ВИДЕО

Емо Чолаков избухна срещу предаването „Ергенът“. Според бившия синоптик в днешно време се лепят етикети на различни предавания без те да отговарят на истината, пише plovdiv24.

Припомняме ви, че той в момента е водещ на друго любовно предаване в конкурентната Нова тв – „Един за друг“.

„То това е гениалното на нашето предаване.

То е истинско любовно и романтично предаване, не е просто така лепнат един етикет, както напоследък го правят други телевизии“, каза Емо Чолаков за „Един за друг“.

„Най-романтичното“ предаване и се озоваваме в един харем, дето един мъж целува всичко наред и всъщност тия женички продължават пак да се борят за сърцето му и това нещо се нарича романтика“, казва обаче той за конкуренцията („Ергенът“).

Чолаков е категоричен, че шоуто, в което Виктор Стоянов търси любовта на живота си е „пошло“. „Отвратително е“, допълва водещият. Според него предаване като „Ергенът“ не трябва да се нарича „романтично“, защото в него няма никаква романтика.

Емо е много разочарован, че с годините все повече губим смисъла на думата „любов“. „Ние извратихме тази думичка и смисъла й“, казва той.

Според Чолаков важно е по телевизията да се показват двойки като тези в „Един за друг“, където се вижда истинската любов, а не такива пошли предавания като „Ергенът“.