Украинска бежанка за българите: Тъпи цигани! Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много ВИДЕО

Геополитическият анализатор Боян Чуков сподели какво е „мнението на една украинка за България“. Това той направи чрез пост в личния си фейсбук профил, където публикува видео с бежанката от Украйна.

Не се уточнява името на жената, нито къде точно в България е настанена тя, както и от къде се е „сдобила“ с тези си наблюдения.

С оправени вежди, необходимо количество грим, свежарка, настанена евентуално в някой 5-звезден хотел по Черноморието ни, една украинска бежанка се изповядва в клипчето, завъртяло се из социалните мрежи.

Кадрите масово започнаха да се споделят и коментират из Фейсбук.

Ето част от „анализа“ на украинската бежанка за българите:

„България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят

Ние, украинците, дойдохме и започнахме да работим, за тяхната нищета, но тях ги мързи, и за това ни намразиха. Те дори не разбират, че ЕС им дава пари, за да ни приемат. 

Те са толкова глупави… Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много“.

Постът на Чуков започна масово да се споделя и коментира. Ето част от коментарите:

Изявлението на тази нагла женица едва ли се споделя от болшинството бежанци. Но не бива да се пропуска. Защото нашият цъфнал, та вързал народ, все пак отвори сърцата си за тези хора, пише rodopi24.blogspot.com.

От там допълват: „Децата ни подготвяха базари, за да събират пари за своите връстници. И получават това. Насреща. 

Колко семейства в България не могат да пратят децата си на море? Колко живеят на предела на бедността въпреки, че не са спирали да работят откакто се помнят? 

Явно тази изстрадала женица иска всички да даряват заплатите си за 5-звездната почивка на бежанците, да маршируват по улиците и да викат „Слава на Украйна“,…

Колкото и каквото можем го правим и даваме.

Впрочем, настанилите ги хотелиери казват, че украинките отказват да работят. Същото е и в други части на страната. Съвсем малко са тези, които желаят да споделят тази наша „нищета“.