Брутално ВИДЕО 18+ от убийството на ексченгето Любомир Иванов

Бившият шеф на „Криминална полиция“ във Второ РПУ Любомир Иванов – Любо Полицая, който на 25 март бе покосен от 3 куршума пред дома си в кв. „Лозенец” близо Южния парк, се е борил яростно за живота си. Това виждаме от ексклузивно видео от покушението, разпространено от Narod.bg.

От кадрите се вижда, че ексшефът на Криминална полиция в столичното 2-ро РПУ, откъдето и прякорът му, не се е дал на килъра си.

Бившето топ ченге, впоследствие впуснал се в криминалния бизнес с трафик на цигари, дори успял да повали убиеца си, но в един момент губи превес и е застрелян.

След като пуска няколко куршума в жертвата си, атентаторът си обува маратонките, сварени от Любо Полицая по време на въргала, пуска контролен изстрел в мишената и напуска местопрестъплението.

Прави впечатление и фактът, че докато тече цялата битка, охранителната камера улавя автомобили, които преминават най-спокойно около кооперацията на Любомир Иванов.

Според последната информация покушението е извършено от хора от бандата на Красимир Каменов – Къро, който от години се укрива в Република Южна Африка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Видео: Narod.bg