На 16 май настъпват драстични промени във войната, ето защо

Украинската астроложка Наталия Нестеренко направи прогноза за Украйна за близкото бъдеще и уточни как слънчевото затъмнение на 16 май може да промени хода на войната в Украйна.

„Според нея през май ще има още по-голямо руско настъпление. Но такова състояние на нещата само ще доведе Русия до разпад и унищожение“, казва Нестеренко, цитирана от УНИАН.

Тя добави още, че коридорът на затъмнението няма да бъде лесен и за Украйна.

В същото време страната ще може да отблъсне врага.

„За Украйна и света, противопоставяйки се на тази смъртоносна енергия, лунното затъмнение в Скорпион бележи друг критичен период на сблъсък с неговите прояви – включително разрушения и евентуално трагедии. 

Но това лунно затъмнение също бележи повратна точка в способността на Украйна и на света не само да се противопостави на тази сляпа и безумна сила, но и да я пренасочи срещу този, който стана неин носител и въплъщение“, пише Нестеренко.

Освен това експертът отбеляза, че много скоро Европа може да въведе друг пакет от санкции срещу Русия, който ще стане по-болезнен за Москва.

„В дните и седмиците преди лунното затъмнение могат да бъдат взети важни решения относно следващите, най-болезнени и разрушителни икономически санкции. И тъй като диспозиторът на точката на лунното затъмнение, Марс, е в Риби в съвпад с Нептун, тези решения ще касае нефта и газа, корабоплаването, морския сектор, както и най-секретните и внимателно укривани икономически връзки, източници на „храна“ и ресурси на руския режим“, добави астрологът.

Превод и редакция:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ