Петков сътвори нов скандал! Минал с джипа си и НСО през…

Хората бяха меко казано възмутени и потресени от това поведение. Или го е страх или вече достатъчно много се е възгордял, пише читателят

„В петък – на Гергьовден – премиерът Кирил Петков е подминал хиляди хора с джипа си на Кремиковския манастир, без да ги поздрави за празника“, това споделя възмутен мъж, цитиран от Tribune.bg.

„Вчера 06.05.22г. премиерът на Р България – Кирил Петков, подмина 5000 души с луксозната си джипка и охраната от НСО на Кремиковския манастир, вместо да ги поздрави за празника, отиде на самостоятелен купон със съмнителни индивиди.

Хората бяха меко казано възмутени и потресени от това поведение. Или го е страх от хората или вече достатъчно много се е възгордял, или не е ясно кои интереси са му приоритет.

Буквално премина през нас като през турски гробища!“, пише мъжът, възмутен от поведението на министър-председателя на България.

уточнява, че това е поредна изцепка на Петков само в рамките на няколко дни. В четвъртък той изгони превозвачите от срещата им в Министерския съвет ( МС) казвайки им, че „той определял правилата и на който не му харесвало – да напуснел“, а след това им посочил вратата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ