Сензационна новина за „Ергенът“, всички са в шок!

Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта на едноименното риалити за подбор на хубавици, ще се окажат напълно верни.

Виктор Стоянов – фитнес мачото, за чието сърце, легло и портфейл се бориха със зъби, нокти, свалени гащи и скандали 22 красавици, ще си тръгне пак сам от Турция.

Оказва се, че въпреки ожесточената конкуренция или именно заради нея нито една от момите не успява да получи пръстен от него.

Наближаващият финал на първия сезон на „Ергенът“ предизвиква нервни сривове сред нежната част на аудиторията, която тръпне дали надутата рускиня Виктория Капитонова, онеправданата и опикана от съперничките си, според нейните думи, Александра или предизвикателната Дениз ще спечелят сърцето на Виктор.

Източници на в. „Уикенд“ разкриха, че нито една от красавиците няма да си тръгне като половинка на мачото, а Виктор така и няма да избере официална победителка в последния епизод на „Ергенът“.

Шоуто дава право на хубавеца да си тръгне, без да обяви победителка, както и без да се обвързва занапред, с която и да е от финалистките. Така щял да направи и Виктор, който ще остави първия сезон на хитовото предаване без категорична победителка и ще се задоволи само с хонорара от предаването.

Такъв по регламент се полага само на Виктор и на водещия Наум Шопов, а красавиците от турската вила остават с добрите спомени, луксозния престой, униженията в ефир и бъдещи възможности за осребряване на славата си.

За финал в момента за фаворитки се спрягат Виктория, Дениз и Александра. За бетонираната изява на някои от красавиците в последните минути на риалитито говори и фактът, че те ще преминат във фазата на запознанство на Виктор с роднините им.

За бетонираната изява на някои от красавиците в последните минути на риалитито говори и фактът, че те ще преминат във фазата на запознанство на Виктор с роднините им.

До Турция, за да участват в епизоди в подкрепа на момичетата, са пътували сестрата на Дениз – Айлин, както и най-добрата приятелка на Виктория – Анастасия. Руската красавица с бленуван „Ролекс“ отново хлъзгаво пробутва в продукцията не член на семейството си, а приятелка.

Другата фаворитка за последен валс с ергена, преди Виктор да си тръгне самотен от Турция – Дениз, също не била съвсем сама в живота, шушукат клюкари. Красавицата, която наскоро откри ресторант и хотел в София, дължи успеха на начинанието с кебапчета и чалга на любовника си, а не на собствените си финанси.