Ще настръхнете от тези думи на Крисия за починалия ѝ баща

„Победата не беше изцяло моя. Усещах баща си плътно до мен през цялото време. Нямаше да се справя без него. Исках да накарам хората, които преминават през същото, да знаят, че не са сами.

Разбирам болката им.

Това заяви в ефира в интервю след лайфа на „Като две капки вода“ в понеделник певицата Крисия, която грабна победата. То бе излъчено в ефира на „На кафе“ във вторник.

, а продуцентът на предаването й е дал възможност да се откаже от шоуто, без да търпи последствия. Младото момичет обаче решило да е професионалист докрай, както я е учил баща й и да се появи на сцената. 

– Christina Aguilera – Hurt.

„Осъзнавам недоизказаните неща, които и те сигурно са искали да кажат. Но изпълнението ми беше за него и той беше с мен. И съм благодарна! Не бива да се отказваме, защото това е животът! Трябва да се борим и да се подкрепяме! Важно е да не се чувстваме сами и да се усмихваме. Баща ми беше много усмихнат човек и съм наследила това негово качество. Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо много важно!“, сподели талантливата изпълнителка.

„За мен музиката никога не е била просто кариера или работа, или начин за препитание. Винаги съм гледала на музиката като чувство и предаване. Да покажеш съпричастност към хората, без значение каква е песента. Всяка песен има своя история и смисъл и мисля, че това трябва да се показва чрез музиката!“, категорична бе тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ