Ето как Аня Пенчева ударно се стопи за месец и вече е с фигура на момиченце (Снимки):

Аня Пенчева заслужено носи титлата „секс-символ на българския театър и кино“. Независимо от годините и двете си внучета, актрисата изглежда поризатилено и сякаш в последните години видимо се е подмладила , вместо да остарява.

На умопомрачителната ѝ визия станаха свидетели зрителите на последната ѝ ТВ-изява. Актрисата от трупата на Народния театър изключително рядко приема покани за телевизионни участия, но през седмицата склони да разпръска чар в студиото на Николаос Цитиридис

.

Аня Пенчева Цитиридис

Аня влезе с походката на газела, с изцяло черен аутфит. Не само изборът на най-тъмния цвят, кой ни прави по-слаби, е причината Пенчева да смае зрителите с визията си. За малко повече от месец звездата ударно е отслабнала с 6-7 килограма, издават от театралните среди.

Аня Пенчева Николаос Цитиридис

Аня се вталила не с изтощителни тренировки във фитнеса, а с лежерни планински походи из Витоша и Пирин, доверяват още източниците. Откакто втората вълна на коронавируса ни удари и Народният театър разреди спектаклите си, Пенчева и мъжът й Ивайло Караньотов се втурнали из Витошките чукари. Известно време изкарали в Банско, където прекарвали часове наред в планинско катерене.

Аня Пенчева винаги се е гордеела със съблазнителната си фигура, но формата, в която се намира в момента, се доближавала до тази от първите години на звездната й кариера. 

Аня Пенчева и Ивайло

Аня и Ивайло отмарят под връх Вихрен

Аня Пенчева туризъм