Гняв в Украйна: Бежанки от Харков в Дания си спретнаха оргия с алкохол и танци на руски песни ВИДЕО

Докато в Украйна бушува война, а в много градове умират хора, в Дания жени бежанки, предполагаемо от Харков, са организирали шумно парти.

Жените се забавляват с алкохол и танци, някои от които с еротичен характер, на фона на руски естрадни песни, съобщават украинското издание „Обозреватель“.

Съответните кадри са публикувани във Facebook от местния доброволец Хенрик Савков на 24 април, когато християните празнуват Великден (вижте видеото в края на новината). 

„Водка, кетчуп и украинки“, пише накратко доброволецът към видеото, достъпът до което вече е блокиран.

Видеоклипът показва група жени, които танцуват на песен на руската група „Комбинация“. Всички те не крият, че много се забавляват.

В друг видеоклип бежанките се забавляват на песен на групата „Нанси“ от Русия. В танца на една от тях има дори елементите на стриптийз. Не е изненадващо, че много потребители в мрежата остават с впечатлението, че тези весели дами сякаш дори не са чували за войната в Украйна.

Преглеждайки сторитата на датския доброволец, украинските журналисти откриват страницата на жената, която в публикуваните видеоклипове си позволява най-много.

Нейният онлайн профил вече не е достъпен, но данните показват, че името на бежанката е Олга Тихова и е от Харков.

Украинците и други потребители в мрежата са възмутени от това безобразие. В коментарите под видеоклипа мнозина подчертават, че се срамуват от такива „сънароднички“, които са напуснали страната, в която има война, но те напълно са забравили за нея.

Повечето от тях са стигнали и до заключението, че тези жени вече нямат нищо общо с Украйна.