Стъки попиля „инсталираните“ начело на държавата „продажници“ заради спрения газ

Национално предателство е да налагаш санкции, последствията от които ще са много по-тежки за България, отколкото за този, когото санкционираш! Това написа в профила си във Фейсбук шефът на българската ММА федерация Станислав Недков-Стъки.

„Отказът на правителството на Кирил Петков да плаща газа в рубли е удар не срещу Русия, а срещу българските домакинства и българския бизнес. Спирането на руския газ ще е пагубно за цели отрасли, като химията, металургията, стъклопроизводството и машиностроенето. Те, както и производителите на хляб и сладкарски изделия са почти изцяло зависими от газ.

Заради липсата на газ, всички тези производства ще бъдат принудени или да затворят, или да преминат на скъпия ток, което ще доведе до рязко поскъпване на цените“, коментира още той.

„Предстоят фалити, повишаване на безработицата и рязко увеличение на цените на храни и горива. Всичко това, заради инсталираните продажници начело на държавата, които са загрижени за всички останали, но не и за българския народ“, посочва в заключение той.