Как войната промени Олена Зеленска – първата дама на Украйна СНИМКА

Първата дама на Украйна Олена Зеленска изпитва трудности с войната, както всички украинци. Тя се опитва да запази спокойствие и да помогне на украинците. По време на войната Зеленска се занимава с евакуация и медийна подкрепа в чужбина, пише УНИАН.

В същото време тя все още е майка и съпруга, която се грижи за семейството си и се опитва да защити децата си от обстрела на руските нашественици.

Страхът, стресът, безсънните нощи дават своето отражение. Чаровната и лъчезарна първа дама отслабна много по време на войната. Освен това стилът на дрехите й също се промени. 

Преди това Зеленска предпочиташе ярки костюми. Освен това често залагаше на яркочервено червило и спусната коса. Сега тя се ограничава до козметика за грижа за кожата и леки нюанси грим. Първата дама носи косата си на кок.
 

Преди войната Зеленска публикуваше много семейни снимки, включително със съпруга си – президента на Украйна Владимир Зеленски. И сега в социалните й мрежи няма такива снимки. 
 

Известно е, че сега президентът взема най-трудните решения и се бори за независимостта и свободата на страната си в Киев, докато съпругата и децата му са на по-сигурно място.

Превод