Бурен и неспирен секс при съседите прогони пловдивчанин и семейството му от нов апартамент

Пловдивчанинът  Благой Динков и семейството му се разделиха с жилището си в нова кооперация в кв. „Кършияка“ заради непрекъснат тормоз. Оказало се, че съседният апартамент е закупен с инвестиционна цел и се дава на краткосрочен наем. Според Динков обаче жилището се използвало за платени сексуални услуги, предаде „Марица“.

Последвайте ниПолезна ИнформацияРазврат в апартамент за почивка прогони пловдивчанин от жилището муНовиниИнформация

Пловдивчанинът закупил апартамента преди около година. Той се намира на петия етаж на нова жилищна сграда, построена от йорданския бизнесмен Таха Рахман между улиците „Поп Манол“ и „Поп Златан“.

Пловдивчанинът получил ключовете за апартамент номер 25. В рамките на няколко месеца семейството му се устройва и си създава желаната среда.

„Оказа се, че апартаментът в съседство се ползва като терен за платени сексуални услуги. Става въпрос за всекидневен тормоз. Често се случваше дори да звънят на моя звънец да търсят проститутки.

Последвайте ниПолезна ИнформацияРазврат в апартамент за почивка прогони пловдивчанин от жилището муНовиниИнформация

Имам дете на 14 години, може да отвори на някой непознат и да се случи всичко

Чуваха се охкания, пъшкания. Нетърпимо“, разказа Динков.

Пловдивчанинът няколко пъти е тропал на вратата на съседния апартамент – номер 25, за да прави забележка и да се опита да предотврати тормоза. Разговарял е многократно и със собственика на жилището, който го отдава под наем. „Чуках на вратата, вдигах скандали, но нищо не се промени. Подавал съм сигнали в полицията. Извършва се проверка, но на следващия ден историята продължава постарому“, посочи Динков.

По думите му, често на домофона му звънят жадни за ласки клиенти, които търсят въпросния апартамент. Викал е полиция и в момент, в който в апартамента се осъществява сексуален акт, според него платен. Униформените се отзовали, но

мъжът и жената вътре обяснили, че имат сключен брак.

„А същевременно долу звънеше следващият клиент, който чака реда си“, възмущава се Динков.

Веднъж хванал в крачка един от клиентите и го накарал да свидетелства, че наема апартамента за секс. Но пак нищо не последвало, посочи той.

През цялата седмица апартаментът се наемал за разврат, а в петък и събота е лудница, коментира той и допълни, че тогава биват обслужени поне 6 мъже дневно. Жриците са няколко, като сред има и ромки, твърди още Динков.

Пловдивчанинът сподели и потресаваща история. Тъй като двата апартамента са съседни, терасата им е обща. Детето му излязло и посред бял ден в залепеното до тяхното жилище по неволя станало свидетел на полов акт и развратни секс сцени.

По думите на Динков, подобно нещо е недопустимо и полицията трябва да си свърши работата. Според него подобно нещо се случва в редица апартаменти в Пловдив и хората са пропищели.

По думите му, апартаментът за ласки открито се предлага в платформата booking.com. Онези, които искат ласки обаче, ползват сексуални услуги през посредник. Тоест, ако някой звънне директно и поиска проститутка, телефонът ще му бъде затворен.

Но ако собственикът е предупреден, всичко се урежда, твърди пловдивчанинът.  Справка показа, че апартаментът наистина е наличен в платформата под името Valentina GOLD apartment. Цената за двама души е 75 лв. на ден. Отзивите, които са десетки, са изцяло положителни. 

В крайна сметка, след всичко това, Динков е принуден да се изнесе и да заживее със семейството си на друго място.

Собственикът на съседния апартамент:

Той има параноя. Плати на човек да каже, че е дошъл за проститутка

Собственикът на апартамента, за който Благой твърди, че е превърнат в бардак, категорично отрече изреченото.

„Продаде си апартамента и всички живеещи в сградата си отдъхнаха. Той подава сигнали в полицията. Шест проверки ми направиха заради това и не бяха констатирани никакви нередности. Даже плати на човек, да каже пред полицията, че е дошъл да ползва секс услуги в апартамента“, обясни собственикът.

„Той имаше някаква параноя, искаше да знае какво точно се случва зад вратата на този апартамент. Жилището се отдава под наем, идват всякакви хора за една вечер – с ангажименти и задачи в града, дори цели семейства. Нищо нередно не се случва там. Полицията провери, дори бяха разпитани наематели“, обясни той и допълни, че всички в кооперацията били настръхнали срещу Динков, който вдигал сградата във въздуха с теориите си за платен секс и разврат.  

Полицията: Извършвана е проверка на място по сигнали, не е установена подобна дейност

Униформени от Трето районно са извършили проверка на място в кооперацията няколко пъти по сигнали. Допълнителна е направена след запитване по случая. И тя показала, че в апартамента не се случва нищо нередно, за каквото се твърди в подадените сигнали, посочиха пред медията ни от пловдивската полиция.

От там използваха повода да призоват пловдивчани да подават сигнали не до медиите, а до компетентните институции, за да могат те своевременно и качествено да си вършат работата и съответно бързо и на място да установят нарушение, ако има такова.