Слави неочаквано разкри какви задкулисни договорки има в НС ВИДЕО

„Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!“, това написа преди минути лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в личния си фейсбук профил.

„Между другото, гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да се нарече дебат.

И през всичките над 3 часа не чух нито един аргумент защо Любомир Каримански не трябва да е управител на БНБ. Нито един!

А нали сме парламентарна република и нали затова е процедурата – да се води дискусия в параламента и да се сблъскат мнения “за” и “против”. Аз аргументи “против” Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи.

Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация.

Обвиняват “Има такъв народ” в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други.

Благодаря на Любомир Каримански – достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него“, написа още Трифонов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ