40-годишна майка Илиана Жекова се бори за живота си

снимка: Живот за Илиана, фейсбук

Нека помогнем на Илиана да продължи живота си!

Илиана Жекова е млада жена на 40 години. И се бори с онкологично заболяване. Да й подадем ръка в тази нелека борба!

Първата среща на Илиана с диагнозата е в началото на 2018 година, разбираме от  jivotzailiana  във фейсбук. След оперативна намеса и хистологично изследване тя е диагностицирана с рак на маточната шийка и е насочена към химиотерапевтично лечение.

Назначени са й 5 курса химиотерапия (Карбоплатин, Паклитаксел, Бевацизумаб), които не й помагат, а напротив – заболяването прогресира. Това налага прекъсването й. След това Илиана се насочва към гр. София, където до юни 2019 г. провежда алтернативно лечение – инсулин-потенцирана терапия.

Следва период на непоносими болки по цялото тяло, гастритни кризи, болки по ставите и зачервявания по кожата.

В началото на тази година (2022 г.) от проведените прегледи се разбира, че има множество увеличени лимфни възли. В края на март 2022 г. лекарите изписват същата химиотерапия, за която вече се знае, че не й действа.

Отчаянието принуждава семейството да търси варианти за лечение в чужбина. Насочват се към Турция. Там поставят нова диагноза – Неходжкинов лимфом. Назначават нова химиотерапия 6 курса, от които Илиана вече е провела 1 курс и се чувства по-добре.

Всяка химиотерапия струва на семейстото 8500 евро, сума, непосилна за тях. За да продължи терапията тя има нужда от нашата подкрепа.

Банковите сметки на Илиана Жекова не са дарителски, тъй като освен за болничните разходи, тя има нужда от средства за път, престой и битови разходи в Турция.

Нека отворим сърцата си и помогнем на една млада жена да се пребори със страшната диагноза! Две деца мечтаят да видят усмивката на своята майка и да я видят здрава!

Може да дарите на следните банкови сметки:

Банка ДСК:

BG34STSA93000013411862

BIC: STSABGSF

Титуляр: Илиана Каменова Кенанова- Жекова

Уникредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД

BG98UNCR70001524510843

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Илиана Каменова Кенанова- Жекова