Украински екстрасенс посочи точната дата на началото на края на войната

Известният украински екстрасенс Максим Гордеев каза, че през април 2022 г. ситуацията в Украйна ще започне да се подобрява. Все още ще са възможни военни действия, но те няма да бъдат толкова активни, колкото в началото на войната. Това съобщава УНИАН.

Екстрасенсът отбеляза, че жителите на Западна Украйна не трябва да се притесняват. „Руската армия няма да ги бомбардира, тъй като е близо до Полша, а Руската федерация се страхува от реакцията на европейските страни“, казва Гордеев.

Освен това, според екстрасенса, европейските страни ще „помогнат финансово на Украйна да се бори с Русия“.

„Получих от картите Таро Асо пентакли и Кралица пентакли. Това предполага, че много голям брой държави, включително цяла Европа, ще помогнат много финансово на Украйна“, поясни Гордеев.

Според известния екстрасенс именно през април месец руските военни ще започнат да отстъпват.

В същото време той добави, че е възможно бойните действия да се засилят около Великден. „Все още е рано да се говори за победа, но постепенно военните действия ще отслабват. Именно около Великден руските военни ще започнат да бягат от Украйна“, поясни той.

Освен това Гордеев бе категоричен, че няма да има ядрена война през април 2022 г.

„Нашите сили далеч надхвърлят силите на руските военни. Ще има ли победа през април? Ще има много компетентна, правилна стратегия

Картата на колесницата от картите Таро, която излезе на първо място, показва, че Украйна има много мощна армия, която ще я спаси“, каза екстрасенсът Максим Гордеев .

Превод и редакция:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ