Огромно щастие връхлетя сина на Владимир Каролев и съпругата му Валентина

Дъщерята на покойната журналистката Весела Тотева – Валентина, стана майка за втори път. Актрисата, която е омъжена за сина на икономиста Владимир Каролев, починал през октомври миналата година, е родила момченце, става ясно от публикации в профила й в социалната мрежа Инстаграм.

„Ами ей го на! Голямо чакане (съчувствам на всички бременни които раждат след термин, но имам съвет, който моята леля, която е дула, ми даде още в началото на бременността – недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, защото има шанс да е леко объркан, абсолютно нормално е човека да се появи между 38 и 42 седмица; та за да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмица)“, пише Каролева в Инстаграм.

Малчуганът се е появил на бял свят на 6 април, става ясно от публикацията.

 

„Име: хем класическо, но с лек, малко по нестандартен за Бг twist: Виктор Данаил Александър Каролев. Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: „Какви са тия две имена, никой няма да ползва второто и т.н.“ Вярно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко странно, но пък аз насърчавам всеки да си го почуства това с името и да не се съобразява с рамки и мнения.

Като даваме имена на децата, като че ли им даваме и вълшебните сили. В нашия случай: Виктор – победител; Данаил – Бог е моят съдия! Малък наш сине, вярвам, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре дошъл! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер татко!“, пише още актрисата в социалната мрежа.

Валентина и Александър имат и дъщеричка, която се казва Изабела.