Отпечатъкът на войната: Вижте драматичната промяна на Владимир Зеленски СНИМКА


Warning: explode(): Empty delimiter in /home/novi0rfc/public_html/wp-content/themes/colormag/content-single.php on line 161

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/novi0rfc/public_html/wp-content/themes/colormag/content-single.php on line 162

Две снимки на Владимир Зеленски с 41 дни разлика: първата е направена на 23 февруари тази година, ден преди избухването на войната, а втората – по време на посещението на президента в Буча.

„Всеки ден, в който нашите бойци навлизат и отвоюват територия, виждате какво се случва. Ще направим всичко по силите си да възстановим градовете Буча, Ирпин и Стоянка след окупацията, колкто се може по-бързо“, заяви Зеленски, след като посети Буча.

„В очите на нашия президент се вижда болката и скръбта за Украйна, за всеки убит войник, за всеки цивилен загинал в жестока агония и мъчения, за всяко дете, останало без родители, и за всеки родител, който е погребал детето си“, пише в мрежата Антон Геращенко, високопоставен служител във вътрешното министерство на Украйна, като споделя следната снимка: