Тошко Йорданов побесня заради средния пръст: Постни душици, а bTV…

Не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Това написа председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов след неделния коалиционен съвет и снимката, която премиерът Кирил Петков публикува във „Фейсбук“.

След снимката в медиите и социалните мрежи последваха догадки и възмущение дали Йорданов е направил неприличен жест. 

От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса – „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?“.

Айде, това да го дъвчат жълтурите е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в bTV сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да сменят слогана си от „всички гледни точки“ на „всички жълто-кафяви гледни точки“.
Та да отговоря на душевните им драми.

Но! Ако ви се привиждат … знаете какво, то жал ми е за начина по който гледате на света. Толкова по темата!, написа Йорданов, цитиран от news.bg.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ