Да го ожалиш: „Ергенът“ се нареди на опашка за безработни! Ето какво обезщетение ще взема:

Интересна сценка се разигра тези дни в бюро по труда в столицата. Служителите изумени станаха свидетели на това, как един от най-известните в момента мъже в страната застана редом до загубилите работата си да чака помощ от държавата.

Става дума за 31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов , по-известен като “ Ергенът “ от хитовото телевизионно риалити.

Стоянов наскоро се е регистрирал в бюрото по труда като безработен

. Това е станало в столичния квартал „Дружба“, разказват озадачени служителки на държавната институция. Там работят предимно жени, които останали силно впечатлени от мускулестия мачо, който чакал реда си заедно с останалите безработни. Според служителите „Ергенът“ чинно си подал документите за парична помощ като декларирал заплата от 1800 лева във фитнеса. Осигуряван е на нея, така че в идните 6 месеца ще прибира от държавата по 1080 лева месечно. Не е зле, а?!

Голяма част от служителките следят „Ергенът“ по телевизията и никой не очаквал той да дойде на крак при тях, за да се регистрира в бюрото. Виктор демонстрира луксозен начин на живот, но въпреки това прибягва до държавната помощ. Официално той вече няма доходи, тъй като наскоро напусна работата си като инструктор във фитнес салон.

„Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа“ – така Виктор отбеляза раздялата си с доскорошните си шефове.

Ергенът твърди, че се е захванал с бизнес, но към момента не разкрива за какво става въпрос. Така все още не е ясно към каква сфера се е насочил телевизионният мачо.  От бюрото по труда Ергенът ще получава символични доходи, в зависимост от официалната заплата, която е взимал във фитнес залата. Успоредно с това чиновниците трябва да търсят работа на Ергена, която да отговаря на неговите квалификации и предпочитания, пише столичен ежедневник. В момента сърцето на Ергена изглежда свободно.