Възмутени сте от „Ергенът“: Оставят крокодили и гноми, нарочно е!

„Всичко е сценарий, целенасочено оставят крокодили – Люси и злобната и безпринципна Денис, така интригите около Александра продължават.

Виктория Капитанова сигурно днес, след като е изгледала предаването, се е гръмнала от срам. Леля Деница и обърканата Марта, вие внуци нямате ли за гледане, ами се занимавате с ергени?“

„Марта и Деница много се изложиха! Деница спрях да я харесвам от епизода, в който излъга Виктор, че през деня, докато танцувала (като играха бели денс), намерила в тревата четирилистна детелина за него. И след малко, като седнаха на пейката, тя извади ламинирана детелина и му каза, че я намерила някога си, ама в Козлодуй.

Хм…“

„Шок и ужас! Как е възможно да отпадне едно от най-слънчевите, чисти и приятни момичета и да остане онзи противен гном?! Как е възможно да се подарят първите рози на 2-те дами, които разочароваха ужасно с лицемерието и подлостта си?! Вече съм сигурна, че всичко е нагласено и всичко става безсмислено!“.

Това са само три от стотиците коментари в социалната мрежа Фейсбук след снощното издание на „Ергенът“. „Не искам да тая надежди и чувства към Виктор, при положение че остават много дами, които могат да го завладеят. Предпочитам да мисля за нещо друго, колкото и да съжалявам“, каза Ева преди да си тръгне от имението, след като не получи роза от Виктор.