Не бежанците, а българите живеят в крайна мизерия! Срам и позор, господа управляващи

Срам и позор, господа управляващи!…

За всички буквалисти и буквоядци. Ще кача само тази снимка, но имам и други. Това не са бежанци от война, това са българите, отдали живота си за тази държава! Отгледали ни, научили ни на всичко, които сега живеят в мизерия, без ток, телевизия, интернет и се хранят веднъж на 2 дена, защото няма кой да им помогне. Аз им помагам.

Тях няма кой да ги приюти, защото няма война!!!

Сериозно?

Досега никой от държавата не ми е дал пари за горивото или да ми свали данъците примерно! Цялата държава е тъжна картинка, но ние се ловим за думички. Аз се старая всеки месец да отделям средства и сили да помагам на бедните. Събирам капачки, купувам си картички, книги, мартенички, спасявам животни, пътувам надалеч да нося дрехи и обувки и всичко ненужно на мен, за да помагам.

Защо не настанихме сирийците в хотели? Сомалийци и всички други, които американците бомбардират.

Или американските бомби са мирни? Те предпазват?! От преди да почне тази война, Америка бомбардира Сирия, Сомалия, Йемен или това не са хора и това там не е война? Защо не настанихме сирийци по хотелите, щяхме да спасим два сезона на морето?

Чакай, те не са украинци. Мислите ли, че не искам да им се помогне на украинците, дори аз ще дам каквото мога.

За информация – жената на снимката е на около 90 години, сама отглежда внука си и живеят в крайна мизерия и независимо от времето всеки ден върви по над 4 км, за да си купи хляб.

Срам и позор, господа управляващи!...Цв. Николов

Източник: Ретро