Трагедията е неописуема! Шокиращи подробности как е била убита възрастната жена в Горна Оряховица

Старица е открита мъртва в Горна Оряховица. 86-годишната жена е станала жертва на брутално убийство. Тя е с множество прободни рани по тялото. Според първоначалния оглед, жената е била бита, защото е със счупен нос и е била мушкана по тялото явно с ножица, съобщава „Труд“.

 

Служители на РУ – Горна Оряховица са задържали заподозрян в извършването на тежко криминално престъпление. Към момента той е отведен за работа в полицейското управление.

Сигнал за случая е получен на 2 април около 13, 30 ч. на телефон 112. На мястото пристигат екипи на Спешна помощ и полицията, като медиците констатират, че старицата е издъхнала. Те обаче забелязват, че има признаци на насилствена смърт. Според тях горнооряховчанката е била пребита и измъчвана.

Не е ясно кога точно е настъпила смъртта, нито причината за убийството.

По информация на borba.bg, жертвата е майка на двама сина, единият от които е лежал в Държавната психиатрична болница в Церова кория. Изяснява се дали той е свързан с фаталния край на старицата.

От ОД МВР Велико Търново съобщиха, че има задържан заподозрян за убийството, без да уточняват дали става дума за сина на убитата. Лицето е отведено за разпит.

По случая е образувано досъдебно производство, под наблюдението на Окръжна прокуратура.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ