Пече се голяма бомба в bTV! Култова водеща се завръща на екран

Ани Цолова може да се завърне в bTV до няколко седмици. След уволнението на Биляна Гавазова сутрешният блок на телевизията има нужда от водеща, а нюзрумът не разполага с подходящ човек, който да заеме тази длъжност, пише в. „Уикенд“.

За позицията най-вероятно ще бъде поканено едно от предишните лица на предаването – Ани Цолова.

Връзките на Ани Цолова с bTV никога не са били прекъсвани, въпреки че журналистката напусна телевизията още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-та, когато в разгара на антиправителствени протести предаването беше спряно.

5 000 000 лв. Награден Фонд от бонус игра „Тръпка за Злато“!  

Тогавашните водещи – Ани Цолова и Виктор Николаев, се преместиха в NOVA.

Въпреки че изкара в NOVA цели 4 години като водеща на “Здравей България”, Цолова продължава да поддържа приятелски отношения с колегите си от bTV, включително с Антон Хекимян, който наследи нея и Виктор в “Tази сутрин”, а днес вече е шеф на новините в телевизията.
 

В момента Ани Цолова се занимава с обучения по поведение в публичното пространство, които обаче не вървят добре.

Преди две години тя стана преподавател по ораторско майсторство в Нов български университет, но и там заплатата едва ли може да се сравни със сумата, която Хекимян би е предложил.

В bTV имат спешна нужда от нова водеща на сутрешния блок. Златимир Йочев за момента се справя добре сам в ефир, но предаването е прекалено трудно, за да бъде само с един водещ.