ТАРО прогнозата за седмицата на Анжела Пърл: Близнаци, арканата Колесница води до благосъстояние! Лъв, картата ви показва победи!

В периода от 23 ноември до 29 ноември много зодиакални знаци ще могат да се доближат до целите си, да изпълняват планираните задачи и ловко да избягват ударите на съдбата . 

Анжела Пърл препоръчва да се запознаете с оформлението на картите, за да получавате своевременни предупреждения, да съставяте или коригирате списъка със задачи.

Овен

С картата „Умереността“ в началото на седмицата няма да има причина за притеснение, ако Овенът може да бъде внимателен и да отказва да се отдаде на емоции. Увереността и честността ще ви помогнат да покорите нови върхове, както и да изгладите неравностите, които възникват в личния ви живот.

Според тази карта Овенът ще може да заеме позицията, която ги интересува, но за това е важно за тях да помнят околната среда. Не е изключена работата в екип, при която Овенът ще може да покаже най-добрите черти на характера и да заеме водеща позиция.

В края на седмицата, от петък вечерта, Овенът  трябва да обърне внимание на близките. Благосклонността и подкрепата ще ви позволят да се отървете от недоразуменията, да разрешите конфликти и да започнете нов етап на отношения.

Телец

Арканата „Висшата жрица“ призовава Телеца да бъде внимателен. Според тази карта те ще растат и ще се развиват, но за това трябва да успокоите емоциите и да изчакате определено време. Знаците на съдбата ще ви подскажат кога трябва да бъдете активни и да постигнете всичко, което е било в плановете. Средата на седмицата ще бъде успешна за Телец. С тази карта ги очаква спокойна пътека, по която няма да има капани и препятствия. Телецът може да бъде сигурен, че е избрал правилната тактика и посока. Съветът на картата е да разберете себе си и да разберете откъде идват страховете. Благодарение на това ще бъде възможно да се справите с емоциите и да продължите пътя към личното благосъстояние.

Близнаци

Началото на седмицата ще бъде активно и Близнаците с подкрепата на картата „Колесница“ ще могат да се движат напред. Не можете да се двоумите с тази Аркана, в противен случай късметът може да се обърне . Активността и позитивното отношение ще ви позволят да постигнете значителен напредък при изпълнение на важни задачи и задачи. В средата на седмицата Близнаците ще могат да получат първите резултати от работата си. Дали са положителни или не, зависи от това как се държат Близнаците. Проблеми ще възникнат само ако действията не са били честни. Според тази карта Близнаците не могат да се страхуват за резултата от предприетите дела и е добре да бъдат активни. Вярата в успеха, подкрепена дори от работа и отказ от отлагане, ще бъде ключът към благосъстоянието.

Рак

С картата „Силата“ началото на седмицата за Раците ще бъде активно. Тази Аркана показва готовност да се бори за лично щастие, което означава, че е време Раците да оставят съмненията и да започнат пътя, който са избрали сами. Важно е да защитавате собственото си мнение спокойно, така че конфликтите да не станат причина за по-нататъшни неуспехи.

В средата на седмицата Раците трябва да слушат интуицията си и да не се придържат към конвенционалната мъдрост. Ще бъде възможно да изпълнявате планираните задачи благодарение на находчивостта, така че не трябва да се страхувате от експерименти. Благодарение на такава тактика Раците ще могат да ускорят необходимите процеси и да намерят нов начин за решаване на възникналите трудности.

Лъв

Арканата „Висшият Съд“ призовава Лъв да се бори за лични принципи. С тази карта е важно да се придържате към общоприетите норми и правила, а също така да не се отдадете на емоционални изблици, за да избегнете проблеми. Картата също показва победи, но те са възможни само в случай на активна работа, а не бездействие. Картата показва, че лъвовете са избрали правилната посока и тактика и сега те трябва да преминат чак до края, без да изключват и без да забавят изпълнението на планираните дела. Също така Лъвовете ще трябва да получат или награда, или да работят върху грешките си. Арканата посочва, че справедливостта винаги надделява и ако лъвовете не са допуснали грешки, тогава положителните новини няма да закъсняват.

Дева

С картата „Луната“ в началото на седмицата Девите ще трябва да се борят със страховете си . Арканата показва, че безпочвените притеснения могат да зачеркнат мечтите и стремежите, затова е важно Девата да събере сили и да се настрои за позитивно мислене. Средата на седмицата няма да е лесна. Нещата могат да спрат да се развиват, ако Девите се отдадат на моментни капризи, както и покажат слабост и се поддадат на молбите на околната среда.

В края на седмицата  Девите ще могат да се отпуснат в компанията на близки приятели. Съветът на картата е да приемате живота по-лесно и да запомните, че след усилена работа просто трябва да се отпуснете и да си позволите да си починете.

Везни

Арканата „Влюбените“ посочва на Везните, че решенията им в понеделник ще бъдат съдбоносни. В тази връзка за Везните е важно внимателно да претеглят плюсовете и минусите, за да не се объркат.  Везните ще се изправят пред непредвидени събития, които могат да променят плановете. В тази връзка е важно да имате предвид резервен план, така че в случай на спиране на нещата да не губите време и да продължите да работите. В края на седмицата Везните ще могат да се освободят от всичко, което ги потиска, както и да скъсат токсичните връзки. Справедливостта надделява и Везните могат да постигнат просперитет, ако спазват честност и отказват да отмъстят.

Скорпион

С картата „Магьосникът“ Скорпионите от понеделник могат да се занимават с творчество, да разкриват таланти и дори да направят хобито си източник на допълнителен доход. Според тази Аркана, творческият подход към изпълнението на рутинни задължения ще донесе успех и ще ви позволи да изпълнявате и най-неприятните неща в добро настроение. Важно за Скорпионите е да спазват безпристрастност, както и да се отказват от плановете за отмъщение или неприлични действия. Благодарение на тази тактика ще бъде по-лесно да се справяте с отговорностите и да не работите върху грешки в бъдеще. Ще има благоприятен изход от планираните дела, но за това Скорпионите ще се нуждаят от издръжливост. Благодарение на вътрешния си инстинкт, те ще разберат кога да спрат, за да изчакат момента за решителен скок.

Стрелец

Арканата „Кулата“ говори за срив и разрушаване на илюзиите. Според тази карта в живота на Стрелец ще настъпят неизбежни промени, от които няма да е възможно да се скриете. Светлината на картата е да приеме даденото и да върви напред към нови открития и успехи. Стрелецът ще трябва да приеме съдбата, да не се съпротивлява на случващото се в живота и внимателно да наблюдава събитията. Тази тактика ще ви спести необмислени решения и проблеми в бъдеще. В края на седмицата  е важно Стрелците да разберат, че планираните дела вървят в правилната посока, но не бива да бързат с времето. Късметът ще бъде на страната на Стрелеца, затова е важно за тях да работят със същото темпо и да  вярват в успеха .

Козирог

С картата „Колесницата“ Козирозите ще имат пробив в бизнеса, освобождаване от трудности и препятствия. Съветът на картата е да оставите съмнения и да се захванете с ентусиазъм от понеделник, за да получите първите положителни резултати в края на седмицата. Козирозите ще могат да се справят с всякакви трудности, да защитават мнението си и да оставят след себе си хора, които пречат на развитието. Също така с тази Аркана, благодарение на търпението и упоритата работа, Козирозите ще могат да сложат край на трудните въпроси. В края на седмицата е важно Козирозите да възпитават търпение и постоянство. Не е нужно активно да се намесвате в събитията, които се случват. Козирозите трябва да се доверят на вътрешния си глас, за да разберат в кой момент нещата ще поемат посоката, от която се нуждаят.

Водолей

Водолей в началото на седмицата с картата „Влюбените“ ще трябва да вземе отговорно решение, което не може да бъде отменено. Липсата на бързане и анализ на текущите събития ще ви помогнат да не правите грешки и да се доближите до успеха. Картата обещава и прераждане. Според тази карта Водолеят ще може да се съживи като митичната птица Феникс, оставяйки миналото зад себе си . Само като се сбогува с остарялото, Водолеят ще спечели нови цели.

За Водолеите е важно да отговарят за действията си, за да не си създават проблеми в бъдеще. Благодарение на вниманието ще бъде възможно да се коригират недостатъците навреме и да се съкрати пътя до желаната цел.

Риба

Арканата „Дяволът“ показва изпитанията, преодоляването на които ще доведе Рибите до успех. Съветът на картата е да не се отдавате на слабости и да не продължавате с лесни пари, ако победата идва чрез измама и предателство.

 Рибите очакват освобождаване от илюзии и ако не се противопоставят на неизбежните промени, ще могат бързо да намерят начин да се развият в нова посока. Съветът на картата е да не се придържате към остарялото минало и да си позволите да отидете в щастливо бъдеще.

Картата говори за благоприятен край на събитията, придобиване на хармония и щастие. Според тази карта Рибите не могат да се съмняват в успеха си и да следват избрания път с високо вдигнати глави.