Ергенът награби Александра

Кадри: БТВ

Въпреки че някои от участничките в „Ергенът“ още не са поканени на среща с Виктор Стоянов, тази вечер той направи това за втори път с Александра. Това е първи случай в риалитито и показва, че между 31-годишният мъж и 34-годишната дама, работеща като хипнотерапевт, определено прехвърчат искри. Събитието предизвика доста ревност от някои от останалите кандидатки за сърцето му, което не можеха да повярват, че тя е поканена за втори път.

Двамата се целунаха по устата още при виждането си на брега на морето, след което имаха специална мисия да търсят съкровище.

Те намериха няколко улики в скалите и на пясъка, след което изровиха ковчеже. Отнего Виктор извади гривна, която подари на Александра. По-късно двамата изкараха романтична вечер край огъня, в която също се целуваха и си разменяха красиви думи.

При връщането си в хотела в турския курорт, където се снима риалитито, останалите участнички видимо се радваха с 34-годишната дама, но неведнъж признаха, че ревнуват. След това те започнаха да обсъждат цената на гривната, която й е подарена от Виктор, като предполагаемите суми варираха от 300 до 10 000 евро.