Украински астролози посочиха датите на смъртта на Путин и на оттеглянето на руските войски – много скоро през през 2022 г. са!

От началото на конфликта в Украйна много видни астролози се изредиха да правят прогнози за развитието на събитията. Подбрахме за вас два много интересни анализа на украински астролози , които претендират, че знаят с точност кога ще свърши войната и дори кога е най-вероятно да умре от отравяне руският президент Владимир Путин :

Астрологът Елена Астропсихолог каза, че преди края на 2022 г.

„руският президент Владимир Путин ще рухне. Може да бъде свален и от президентския пост“, казва тя пред УНИАН.

Освен това, според астролога, Русия я чака финансова криза. „Имайте предвид, че много европейски държави вече наложиха санкции срещу Руската федерация заради войната в Украйна“, уточнява тя.

„Всички ще страдат. Но до края на 2022 г. властта в Русия ще се промени“, каза експертът.

Междувременно астропсихологът Елена посочи и точната дата на изтеглянето на руските войски от Украйна.

„Руските войски ще започнат да отстъпват на 22-23 април 2022 г., когато Украйна влезе в знака на Телец.

Всичко ще свърши толкова внезапно, както започна. Украйна ще получи много помощ от целия свят. Знакът на страната Украйна е Телец, а Русия е под патронажа на Венера. 

Русия ще бъде победена и ще отстъпи точно на 22-23 април, когато Украйна влиза в знака на Телец“, каза астрологът.

Тя добави, че ще окупираните територии – Крим, Донбас и Луганск, ще бъдат върнати на Украйна, но това ще „бъде платено с голяма цена, големи загуби и преговори“.

Междувременно пък украинският екстрасенс Александър Кантонистов, цитиран от УНИАН, каза, че „през 2022 г. в Русия няма да настъпят най-добрите промени“.

Според него от края на март до 6 април ще има „чистка“ на всички, които възразяват на Путин. Също така „климатът“ в Руската федерация ще стане по-тежък, което означава, че все повече хора ще бъдат недоволни.

Кантонистов отбеляза, че средата на април ще бъде повратна точка. По това време е възможно изтеглянето на руските войски от територията на Украйна. Но до края на лятото руският президент Путин може да умре.

„От началото на юни започва най-критичният период в живота на Путин – тогава ще има куп опити за отравяне и физическо ликвидиране на руския президент. 

Вероятно Путин ще засили манията си за преследване, а психичните разстройства ще повлияят на решенията му по отношение на ръководството на Руската федерация. 

Репресиите могат да се засилят – хората му ще изглеждат като предатели за него. Това ще доведе до необмислени действия, които само ще му навредят в бъдеще“, каза екстрасенсът.

Той добави, че „Путин може да умре точно в кабинета си“.

„Върхът в живота на Путин се наблюдава до август-септември 2022 г. През този период вероятността за смъртта му е много висока. Най-вероятно тя ще настъпи именно в кабинета му“, добави екстрасенсът, но не уточни от какво точно ще почине руският президент.