Вулгарно голо ВИДЕО 18+ на Благовеста от „Ергенът“ запали мрежата

Благовеста Бонбонова определено има опит в свалянето на бельо от доста отдавна, ако съдим от кадрите, на които се натъкнахме. Виктор Стоянов надали е запознат подробно с миналото на Блажка, както стана известна преди дни в нета. Е, във видеото долу може да видите кадри от фотосесия, която Блага е правила преди няколко години за Playboy.

Във видеото Блага се раздава на макс.

Напълно гола, милва се, гледа палаво и определено показва на какво е способна. Тя загатна на Виктор, че има миловидно излъчване, но между чаршафите е истинска тигрица.

Габи може да е подарила бельото си на ергена, но Бонбонова не просто му ги завеща, тя свали бикините си пред него. Момчета, един съвет – ако една жена направи това за вас, то не ѝ отвръщайте с „много мило“, защото ще съсипете момента. Просто да сме наясно!

Блага иначе наскоро разбра, че популярността носи не само позитиви. В нета плъзна слух, че тя е от ромски произход, казва се Блажка и успяла да раздели пилетата на фолка – Коцето и Райна.

Бонбонова обаче опроверга напълно тези слухове и заяви, че името ѝ е Благовеста, не е ромка и определено не си е оставяла „гащичките“ в хотелската стая на Константин. Е, това с бельото звучи доста автентично, след като вече знаем възможностите на Блага, но все пак тя категорично отхвърли това твърдение.