Зрителите за срещата на ергена и Люси: Тя цвилеше, той отговаряше „Това е много мило“

Зрителите останаха много разочаровани от срещата на ергена и Люси и естествено веднага я погнаха. Те са категорични, че Людмила Костадинова, която постоянно злослови по адрес на другите, има направо плашещи зъби.

Фейсбук е заринат от подигравателни снимки на зъбите на брюнетката, научи Sofia24.bg. Освен това те обърнаха внимание и на любимата фраза на Виктор, която е „много мило“.

„Тя цвилеше. той отговаряше: Ами това е много мило!“, гласи коментар на фен на предаването.

„Защо се големее толкова тази особа?! Не си ли даде сметка, че не Виктор я хареса и покани, а тя просто се състезаваше и спечели тази вечеря… има разлика, даже огромна!“, ядосано споделя друга почитателка на „Ергенът“.

„Виктор изчисляваше при тази посока на вятъра, ако се метне в морето, за колко време ще преплува залива, че да си отдъхне от тъпи срещи на които креативността му се изчерпва с „много мило“.

„Проблемът на повечето мацки вътре е, че просто не са разбрали къде влизат. Това е ТВ шоу. Не агенция за запознанства. И ергенът не в шоуто за да се жени, а за да забавлява публиката.

В реалния живот 2/3 от въпросните девойки нямаше да бъдат дори поканени на кафе от Виктор. А вътре са ухажвани, изслушвани, целувани…. И това ги (п)обърка.

Всяка, която бе целуната насаме, се помисли за различна и специална, повярва си, че е Избраната. И… забравиха, че са в шоу. Шоу, надзиравано от сценаристи и режисьори, с внимателно планирани срещи и планирани целувки, за да бъде интересно и вълнуващо за зрителите“, коментира зрителка.