Божидар Караджов: Путин е аут до три месеца, времето му изтече

Времето на Путин изтече! Той ще падне от власт и ще бъде съден до три месеца. Това обяви ясновидецът Божидар Караджов, който в началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим.

Според пророка още този месец ще се постигне споразумение за спиране на военните действия в Украйна, но преди това предстоят важни политически обрати и за двете страни.

„Донецк, Луганск и Крим ще бъдат признати за териториална собственост на Русия„, заяви Божидар, цитиран от bgdnes.bg. Той е категоричен, че след като руската армия завземе трите украински града, войната официално ще приключи. Опитите да превземат и Одеса и Донбас ще бъдат неуспешни.

„Предстоят невиждани бунтове в Русия срещу властта. Владимир Путин си отива в опит за рокада на военните действия до 3 месеца. Той ще бъде осъден задочно, но няма да влезе в затвора“, споделя пред вестника Караджов.

Цената, която страната ще плати, ще бъде катастрофална откъм икономически последствия. Санкциите са неизбежни и ще продължат да растат. Светлите дни за Русия ще започнат след падането на Путин. Страната ще получи шанс за завръщане на световната карта до 1 година. Но според пророка първо предстои смяна на властта и промяна във вижданията на хората.

„Важно е да се знае, че спирането на военните действия в Украйна в края на този месец не означава спиране на сепаратистките действия в близките 8 години! Ще бъде направен опит за инсцениране на ситуация с биологично оръжие, но трета световна война няма да има“, убеден е ясновидецът. По думите му, за сметка на това се задава нова студена война. Ще настъпи голяма икономическа криза, от която единствено САЩ ще спечелят, намалявайки своите дългове.

„България не е застрашена. От май месец цените на горивата и стоки от първа необходимост ще започнат да се нормализират, дори и леко да поевтиняват“, категоричен е Божидар. Той заяви, че ни очакват предсрочни парламентарни избори, предизвикани поради пряк конфликт между БСП и сегашното ни правителство. По повод пандемията Божидар е категоричен, че COVID кризата приключи за целия свят и скоро предстоят по-добри дни.

Единствен в световна топкласация за пророци

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света през 2018 г. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Предвижда и страшния пожар във влака по линията София – Кардам, при който загинаха 9 души. В началото на 2010 г. провидя избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл.

Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит. Познава с точност резултатите от изборите – в началото на 2021 г. предвиди, че партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще стане втора политическа сила. След което предсказа, че страната ни ще премине през предсрочни летни избори и най-голям отлив от избиратели ще регистрира точно партията на Слави.