Предсказание на Нострадамус сочи: Путин ще загине през 2022г.

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус обаче през 2022 г. лидерът на Русия ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Гадателят добавя, че годината ще донесе разрушение, последвано от мир, а ядрена бомба ще дисбалансира планетата.

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Няма как да не свържем думите му за настоящата година със започналите тази нощ военни действия в Украйна.

Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война се оказват верни.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Предсказанията му обхващат период, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Ето и какви са останалите пророчества на Нострадамус за 2022-ра:

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

Експлозия в Средиземно море на изток от остров Менорка

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.