Стана ясно как Петков и Василев са навили Бойко Рашков да арестува Борисов

Добри хора, живея между апартамента на Кирил Петков и кабинета на Бойко Рашков, така че хич няма да ги затрудни, ако решат да ме арестуват след участието ми в предаването “Политиката на прицел” по СКАТ.

Пътувайки към телевизията, таксиметровият шофьор ме попита:”Г-жо Колтуклиева, много съм притеснен, не знам какво да правя – страх ме е от това посещение на американеца, направо не ми се мисли какво ще стане с нас и нашите децата, ако ни въвлекат във война!

Отговорих му: и аз искам да знам, господине, и на мен ми е тревожно, обаче никой не ни съобщава подробности за срещата на “четири очи” между американския министър на отбраната и българския премиер. Но, почакайте, сега ще се обадя на един министър от кабинета на Кирил Петков.

Позвъних, той ми вдигна.

Попитах министъра – правителството събра ли се на извънредно заседание, за да ви обясни Кирил Петков подробности за срещата с Лойд Остин, става въпрос за най-важния проблем на националната сигурност сега?

Отговорът: НЕ.

Попитах министъра – правителството събра ли се на извънредно заседание, за да ви обяснят Кирил Петков и Бойко Рашков решението си за задържането на бившия премиер Бойко Борисов.

Отговорът: НЕ.

Казах на този член на кабинета – какво правиш там, не се ли чувстваш унизен? Познавам те като базисно почтен човек – защо не подадеш оставка?

Отговорът: Аз съм екипен играч, не мога да дестабилизирам правителството.

Да, нали?! А правителството може да дестабилизира цялата държава, така ли?

Госпожи и господа, напускайте този провален премиер, докато е време, защото един ден може да застанете на подсъдимата скамейка с обвинение за национално предателство и няма как да се оправдавате с: “не чух, не видях, не знаех”!

Добри хора, да ви споделя какво знам от доверени източници за т.н. “арест” на Бойко Борисов, който се оказа, че не е “арест”. В четвъртък Кирил Петков е отменил заседанието на Министерския съвет без обяснения; заедно с Асен Василев са извикали Бойко Рашков в премиерския  кабинет.

Започнали да го навиват и притискат да арестува Бойко Борисов, той – все пак е юрист и преподавател по право – отказал, тогава двамата харвардски измамници го напили и убедили! Затова милиционерите са нахлули в дома на бившия премиер в Банкя по “ракиено време”, а не през деня.

Кирил Петков непрестанно истеризирал, звънял на шефа на групата и крещял: айде, бе, какво се бавите, отвън се събират хора, има медии – вадете го с белезниците; искам да е с белезници пред камерите! От респект, обаче, милиционерите не са закопчали Бойко Борисов.

Нали видяхте как вътрешният министър се изрепчи на журналистите в парламента и не им отговори на въпросите за тъпашката акция в Банкя?! Явно на другия ден Бойко Рашков е изтрезнял и е осъзнал в каква гадория го е забъркал дуетът Кирил и Асен.

Разговарях с мой приятел в Брюксел, шеф на европейска асоциация, казва: тук всички се тресат от възмущение – как може Кирил Петков да замесва европейската прокуратура и лично Лаура Кьовеши в такава долна интрига, в такъв катастрофален политически сценарий?

Ами, да, неколцина журналисти се досетихме, че неуравновесеният “просто  Киро” е замислил поредната простотия, защото е ясно като бял ден, че МС може да изпраща директно сигнали в централата на Европейската прокуратура, защо ще вика Кьовеши в София, за да я пита по точно разписани процедури?! Ето, всичко се изясни!

Какви са тези измишльотини за неотложност на задържането на Бойко Борисов?! Че той е охраняван от Националната служба за сигурност (НСО); във всеки един момент той може да бъде локализиран от охранителите: те знаят дали е в хола, дали е на тавана или в тоалетната на собствения си дом и могат да докладват на началниците си.

Да попитам нещо важно – също така нарушение на правилата, като всичко в тази акция. Защо Бойко Борисов не беше отведен до дирекцията на националната полиция с кола на НСО, а с полицейски автомобил? Ами, ако – не дай, Боже – беше станал инцидент, нещо се беше случило с бившия премиер по пътя, кой щеше да носи отговорност: началникът на НСО ген.Тонев или неговият началник – президентът Румен Радев?

Обръщам се към милиционерите: вие хора ли сте, съвест имате ли – как може да оставите един мъж на 62 години с хипертонична криза да седи 20 часа на някаква пейка в неотоплявана килия?! Не ви ли е срам, бе, не сте ли човеци?

Видно е, поръчителите на тази зловеща вендета не ги е срам. Какво е пострадал Кирил Петков от “режима на Бойко Борисов”? Спечелил е 800 хиляди долара от търговия; семейство Лорер са пазарували множество имоти, Бойко Рашков – също, а онзи с шапката за 1000 лева и депозити от 15 милиона лева Ник Събев… някой нещо пречил ли им е да трупат пачки?!

Защо е тази жестокост? Знам защо. Заради паниката, че много бързо бяха демаскирани; заради страха, че събират презрение, омраза и гняв с невижданата си некадърност, с манталитета си на грабливи птици и озверели хищници. С лъжите си за “промяна”!

Нали трябваше да се спазват законите?! Глупости. Какви закони? Кирил Петков започна политическата си кариера, газейки Конституцията и подписвайки декларация с невярно съдържание. Както е казал народът: веднъж лъжец – сто пъти лъжец.

Това ли е промяната?! Това ли са демократите? Мен ме блокираха за един месец във Фейсбук, защото са ме докладвали тролове на семейство Лорер.

Причината: написах гневен коментар, че в деня, когато хора се задушаваха на опашките за олио, а един мъж умря в магазин в Бургас ( лека му пръст), Виолета Лорер показа публично колко е доволна, че в събота вечер са се събрали у дома на шампанско (130 лева) и шоколадови бонбони (110 лева). Цинични и арогантни снобари на държавна заплата. Отвратително!

Оставка!

Знам, че на Корнелия Нинова ѝ харесва да е вицепремиер, защото захранва изгладнелите си поддръжници и те я бранят от вътрешнопартийната опозиция. Призовавам я да помисли мъничко и за България!

Усещам, че Христо Иванов пак ще направи “исторически компромис”, както сториха жълтопаветниците със съдебната реформа през 2015 г.. Щели да свалят Иван Гешев – как, некадърници клѐти, с медийни публикации и с доноси ли?

Гледам, че Слави се прави на борец за законност? Какъв борец, бе, ти ли точно?! Отговорил ли си за кипърските си офшорки, отговорил ли си за партньорството си с пернишкия плейбой с жълтата лимузина, чиято фирма съсипа София с “ремонти”; защо влезе ИТН във властта – нали твоят човек, председател на правната комисия в 45-я парламент, публично обяви, че Кирил Петков е нарушил закона и последствията за държавата са непредсказуеми?!

Ейййй, спасявайте се докато е време! Вие все още можете, но за България вече няма време, боя се.

П.П. Николай Хаджигенов, когото уважавам – той спечели делото ми срещу Маргарита Михнева за клевета, не скри задоволството си от задържането на Бойко Борисов, но ето какво написа във Фейсбук: “Аз изпаднах в шок, че разпитват Кирил Петков по жалба на Васил Божков срещу Бойко Борисов. В какво си качество? Що за гений измисли тази глупост”.

Дааа, добри хора, Кирил Петков, по ирония, по жестока ирония на съдбата, премиер на България, стана говорител и рекламен агент на един гангстер, който се забавлява с руски проститутки в Дубай.

Заради него ли е участвал в протестите през 2020 година се питам. А?!?

Източник: tribune.bg