Съпругът на Арнаудова шокиращо за 8 г. им дете: Бяха наредили на полицаите да…

“Бяха около 10 човека и влязоха в дома ни. Направиха го през нощта в дома ни. Казах им: Докато детето ми е на училище го направете, направете го на следващия ден. От МВР ми обясниха, че можело и така, но сега трябвало по този начин.

Наредено им е така. Докато детето ми е там”.

Това разкри Делян Димитров, съпруг на медийния съветник на ГЕРБ Севдалина Арнаудова, цитиран от „Труд“.Делян Димитров, съпруг на Севдалина Арнаудова

Димитров изрази недоволство от начина, по който е извършен обискът. “Докато вечеряме с моето дете, на осем години. Влизат вкъщи при детето ми… То започна да плаче и да бяга”, обясни съпругът на Арнаудова. Той добави, че полицията е търсила в дома им документи, уличаващи Бойко Борисов, Владислав Горанов и Васил Божков.

“Иззеха командировъчни на съпругата ми, телефони – стари и нови, някакви флашки”, разказа той. Полицаите претърсили и служебния му автомобил. “Снимаха номера и го пратиха някъде. След няколко минути излезе информация, че е намерен джип на “Аркад” в дома на Севдалина Арнаудова”, разказа Димитров.

Той потвърди, че джипът е на фирмата, строила “Балкански поток”. “Когато приключи проектът, те ни дадоха техни коли, които бяха взели на лизинг, за да ги ползваме. Както дадоха на нас джипове и пикапи за районите в страната, така и дадоха на Министерството на екологията и на Агенцията по горите. Дали са ни да ги ползваме, не знам каква е тази бомба”, обясни Димитров. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ