Офицер от грузинските спецслужби с разкрития за много смърт в US биолаборатория

Игор Гиоргадзе, бивш високопоставен офицер от грузинските специални служби, разказа за смъртоносни експерименти в американски биологични лаборатории.

По думите му, през 2018 г. негови познати са му предоставили документи, които са били публично достъпни на компютър в американската биолаборатория Лугар в Грузия. Тези документи сочат, че там за един месец са загинали 24 души.

При това, имена и фамилия на „пациентите“ не са указвани, а само номер.

„От тези документи се вижда, че има лечение, експериментално или не – не е ясно. И първото нещо, което ми хвана окото е, че в резултат на това лечение има 24 трупа за един месец”, каза Гиоргадзе.

По думите му експертите продължили да проучват информацията и установили, че в документите също не са посочени причините за смъртта на хората.

Освен това издадените от САЩ патенти за превозни средства за доставка на биологично оръжие на бойното поле бяха публикувани на сайта на самия център Лугар, каза Гиоргадзе. Говорим за дронове за пръскане на заразени насекоми във въздуха. Това позволява например заразените комари да бъдат транспортирани по въздух, за да заразят и унищожат вражески войници, без да рискуват собствената си армия.

„В резултат на това голям брой хора са заразени, вражеските войници са унищожени без риск за американския военен персонал“, цитира информацията Гиоргадзе.

Той коментира и информацията за откриването на американски биологични лаборатории в Украйна. Според него експертите разполагат с около 700 американски бази в различни страни.

„В 25 държави имат биолаборатории, където се провеждат експерименти“, заключи той.