Симеон на 5 годинки се нуждае спешно от помощ

Изображение Фейсбук, Antonio Miroslavov

5-годишно дете се бори с диагнозата детски аутизъм от 3 години.  Симеон се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина. Сумата от 40 000 евро е непосилна за семейството на момчето. 

През годините детето е минало през много терапии.

Сега най- голямата надежда за Симеон е терапия с вливане на стволови клетки в Лив Хоспитъл, Истанбул.

Ако искате да помогнете, може да го направите по като преведете пари по следната банкова сметка:

Обединена българска банка АД,

BG54UBBS80021025552350
BIC: UBBSBGSF

Титуляр Симеон Антониов Мириславов

Ето какво пише баща му:

Здравейте, мои приятели, роднини, колеги, познати и непознати!

Пиша поста, за който събирам смелост от много време насам!

Ето го Симеон! Моя син, моята гордост, моя ангел – със счупени криле…. Едно дете, чиито очички казват всичко, защото той самия не може. Едно дете ,цялото любов. Дете, чието детство минава в безбройни прегледи, болници, изследвания, взимания на кръв, ежедневни частни терапии, дневни центрове, строги диети, добавки и лекарства. За детската площадка дори нямаме време.

На 2г. беше диагностициран с Детски аутизъм. Най-страшните думи на света , моя и негов кошмар. Аутизъм-средна до тежка форма, съпроводен с всичките му дефицити- дефицит на вниманието, хиперактивност, тревожност , сензорни дефицити, стереотипи в поведението, стиминги, нервни кризи, нарушена социална адаптация.

Най- тежката част от състоянието му дори не е това, че не може да говори.

Тежката автоагресия……. разкъсваща бащиното ми сърце. Да гледаш как в криза това ангелско момче си разкървавява устичката или нослето и да си безсилен ,защото може да стане още по-зле при намеса…..

Слънчо вече е на 5г и борбата за подобряване на състоянието му е ежедневна. Най- голямата надежда за момента е терапия с вливки на стволови клетки в Лив Хоспитъл, Истанбул.

И сега през сълзи и с болящо сърце , моля да помогнете на това момче. Да има време за детската площадка, да може да яде нормално, да може да си обуе сам чорапките…. А на мен помогнете да чуя- Тате …

Искана сума за вливките е 40 000 евро, непосилни за семейството ни.

Ще поставим дарителски кутии в няколко обекта в града ни и в гр. София. В момента ги организираме и ще дам допълнителна информация.

Това е дарителската сметка на Мони, по която всеки може да преведе нещо от сърцето си.

Благодаря на хората , които са до мен, без които нямаше да се справя!!!

Номер на банкова сметка : BG54UBBS80021025552350