Пече се нещо страшно у нас след зова за война

Организираните фенове на ЦСКА от сектор „Г“ призоваха всички привърженици на футбола в България да се съберат в петък (18 март) от 10:00 часа пред НДК, за да организират протест срещу БФС.

В разпространеното до медиите писмо запалянковците на „армейците“ съобщават, че футболната ни централа планира да проведе таен конгрес и целта е да бъде попречено на Димитър Бербатов да присъства на събитието.

Вчера Димитър Бербатов прикани към радикални мерки срещу БФС и бойкот на първенството от клубовете, които го подкрепят. Днес президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред обяви, че думите на Бербатов са опит за вкарване българския футбол в истинска война.

Дали наистина се пече футболна война? Факт е, че в социалните мрежи е страшно. Активизирали са се много запалянковци, някои отправят заплашителни коментари към сегашното ръководство на БФС. И всичко това явно идва след големия зов на Бербатов, който е зажаднял за кокала и иска всячески да се докопа до него.   

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА РАЗПРОСТРАНЕНОТО ПИСМО
Армейци,

Използваме тази официална трибуна да се обърнем към широката общественост и всички заинтересовани или незаинтересовани медии.

До нас достигна информация, че въпреки широко прокламирания от престъпното управление на БФС „отложен“ Конгрес, истината е както винаги съвсем, съвсем друга. На 18.03. неуважаемите господа не просто планират да проведат такъв и са запазили НДК, но е направена и стройна организация екипът на Димитър Бербатов и клубовете, които го подкрепят, да не бъдат допуснати в залата. Очевидно Борислав Михайлов и кликата около него смята, че живее на територията на Северна Корея.

С оглед горенаписаното на „Сектор Г“ не му остава нищо друго, освен да организира масово посещение на събитието. Срещата е на 18.03 от 10:00 ч. на Пилоните пред НДК. Призоваваме всеки един от вас, до последния човек, да дойде и да застане рамо до рамо с нас. Разберете, после ще е късно…

Обръщаме се и към всички останали „публики“ и фенове на футбола у нас – елате! Нека поне за един ден в годината загърбим всички различия и да се преборим за по-доброто и светло бъдеще на най-великата игра в България. Алтернативата е нейната гибел.

18.03.
10:00 ч.
ПИЛОНИТЕ НА НДК!