Гадателката на Берлускони предсказа съдбата на Путин и Кирил Петков

Кадър Нова 

Теодора Стефанова направи предсказание за Путин и Кирил Петков, което тепърва ще видим дали ще се сбъдне.

„Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден от своите генерали. Новата Русия ще бъде изградена от новата олигархия, която е далеч от Путин“. Това прогнозира пред „Марица“ Теодора Стефанова, гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

  Тя смята, че руският президент изпуска контрола над стратегията си поради вътрешен страх и съмнения.

Стефанова изрази надежда, че скоро ще се стигне до развръзка на военните действия в Украйна. „Няма да има нито победител, нито победен. Дано дипломацията и разумът надделеят“, коментира още гадателката на Берлускони. Тя смята, че Китай ще изиграе голяма роля за вразумяването на Путин.

Стефанова предсказа и политически трусове у нас. „Правителството на Кирил Петков ще държи властта още около 3 месеца и през юни ще падне. В началото на лятото напрежението у хората ще ескалира и така до края на годината ще се стигне до предсрочни избори“, твърди тя.

По думите й никой министър от това правителство не е подготвен – фалове следват един след друг в МВнР, енергетиката, транспорта, икономиката и в областта на културата. „В сегашната коалиция има напрежение, а ГЕРБ настъпва здраво за предсрочен вот заедно с ДПС. Стефан Янев ще изяде главата на Корнелия Нинова. В неговия проект има млади и подготвени хора. БСП си отива и се разцепва. Мая Манолова също ще е нова алтернатива“, каза Стефанова.