Български актьор в САЩ нападна Мария Бакалова: Жалка картинка!

Кадър ФБ А.Касабов

Българският актьор в САЩ Антон Касабов се подигра на най-известната българска звезда в света Мария Бакалова, която призова за солидарност с Украйна.

Ето какво пише той:

„Дъщерята на Борат не говори от името на Българите когато подкрепя фашистите от Киев! Пионка на либералния Холивуд,които ще я изплюе след година две. Виждали сме го много пъти и преди.

Жалка картинка!“

 

Антон Касабов е отявлен Путинист и постоянно поства публикации във възхвала на действията му.

Парадоксално, въпреки проруската си ориентация, Антон Касабов на 21 години заминава за Ню Йорк. През 1997 г. се установява в Лос Анджелис, за да се опита да постигне мечтата си да стане професионален актьор в САЩ. Изкарва двегодишна програма при Джоан Берън и Ди Браун по актьорско майсторство. Днес има школата по таекуондо в градчето Манхатън Бийч (недалеч от Града на ангелите), където се обучават от 3-годишни деца до двойка мъж и жена, прехвърлили 75 години. 3 пъти световен шампион по бойни изкуства (1996, 2000 и 2005), 5 пъти европейски шампион на Таекуондо, 8 пъти US National таекуондо и шампион по бойни изкуства (1996 – 2004), 5 пъти е Български национален шампион на турнири Отворени Бойни изкуства (1990 – 1995). Повече от 45 златни и сребърни медали от международни Бойни изкуства.