Смразяващо за клането: Състудент забил нож в главата на 22г. бургазлийка след отказ от секс ВИДЕО

21-годишният криминално проявен Кирил Петров е задържан за нападението с нож срещу млада жена в Бургас. Той я наръгал в главата след отказ от секс. Двамата били състуденти, познавали се добре, съобщава Флагман.

Престъплението е извършено в апартамент на ул.

„Хаджи Димитър“, нает от пострадалата 22-годишна бургазлийка и 27-годишната й сестра.

Снощи те организирали купон в квартирата си, в който присъствал и Кирил. След приключването на партито в жилището останал да спи Кирил, както и наемателките. Гостът обаче искал забавлението да продължи, но по друг начин. Около 5 ч. тази сутрин той опитал се да съблазни колежката си от университета.

Тя обаче категорично му отказала. Писъците й събудили и сестра й, която реагирала светкавично да я отърве от Кирил. В този момент младежът изкарал нож, който забил в главата на по-малката.

27-годишната в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. Тя успяла да се обади на тел. 112, като на място в рамките на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи.

22-годишната е приета в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, със сериозна кръвозагуба. Направена й е спешна операция, предстоят й още. Тя се нуждае от кръводарители. 

Голямата й сестра също е получила порезни рани по лявата ръка, тя е прегледана и освободена за домашно лечение. 

Кирил също е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница, която получил при съпротивата. След като получил медицинска помощ, той е откаран в ареста на Първо РУ-Бургас за срок до 24 часа. 

Пред „Флагман“ съсед, станал свидетел на ужасяващите минути след кървавия студентски купон, разказа, че писъци „Един луд коли сестра ми“ огласили тази сутрин в 5 часа улица „Хаджи Димитър“. 27-годишната бургазлийка излязла по пижама и цялата кървяща, за да търси помощ за по-малката си сестра.

В продължение на 10 минути тя крещяла, докато някой реагира, разказа Бончо Пенев.

„Беше по пижама, цялата беше в кръв. Успяла да извика полицаи, ние с една съседка също звъняхме. Дойде и линейка. Закараха ги в болницата, а него го арестуваха“, разказа Пенев. 

Нападателят е бил горе при момичето през цялото време, докато дойдат полицаите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ